Anordna företagets konferens i Värmdö

26 februari 2021 Lily Hansen

Att anordna en lyckad konferens kräver att man har allt planerat. Det finns mycket man behöver som man kanske inte tänkt på, allt ifrån ljudteknik till bra övernattning. Det är helt enkelt mycket som ska stämma för att man ska få en lyckad tid ihop med kollegorna. Ett tips är att hålla företagets Konferens i Värmdö. Värmdö bjuder på en avslappnad känsla och vackra miljöer som man kan avnjuta tillsammans med sina arbetskamrater. 

Värmdö har härlig natur att vistas i, med mycket vatten omkring, så varför inte passa på att vandra en sväng mellan mötena? Med ny och fräsch luft i lungorna så är det lättare att hålla fokus hela konferensen, och det är också kul att hitta på aktiviteter tillsammans. Det kan vara en lugn aktivitet, exempelvis en timmes spabehandling, eller kanske något mer våghalsigt, som att paddla kanot. Om man även vill avnjuta lite kultur under konferensen så kan man passa på att besöka någon av alla platser som vackra Värmdö har att erbjuda, till exempel Fredriksborgs fästning eller kulturstigen Pilhamn. Det finns också många trevliga lanthandlare som erbjuder fika och loppis. 

 

 

Konferensanläggning som har allt

När man ska boka in en konferens så kan det vara bra att satsa på en konferensanläggning som har allt det som behövs. Speciellt om konferensen pågår i flera dagar, så lämpar det sig bra att ha både övernattning och konferenslokal i en och samma byggnad.

Då kan man bara glida ner på en härlig frukostbuffé och sedan fortsätta dagen i konferenslokalen. Det är bra att inför konferensen få en utförlig beskrivning av vilken utrustning anläggningen har att erbjuda, så att man vet att alla planerade aktiviteter går att genomföra. Kanske ska man hålla ett mycket stort möte och behöver därför en bra ljudanläggning till detta, eller så behöver man kanske bra visuella verktyg för olika typer av redovisningar.

Fler nyheter