Är det dags att sätta kakel i Karlstad?

25 april 2022 patrick pettersson

editorial

Det finns en hel del olika varianter och storlekar på kakel. Det kan vara svårt att välja rätt sort när det är dags att sätta upp nya kakelplattor. Passar det bäst med ett enfärgat eller mönstrat kakel? Är det bästa alternativet små fyrkantiga plattor eller blir det snyggare om kakelplattorna är stora och rektangulära? Det är några av de frågor som kan dyka upp och det är en god idé att rådfråga en kunnig plattsättare.

Du ska inte enbart välja utseende och material på kaklet utan du ska givetvis sätta fast dem på väggen också. Det är inte så enkelt som man kan tro och det kan vara extra knepigt när det gäller våtutrymmen. Resultatet ska bli snyggt och hållbart och inte lossna och ramla ner efter en kort tid. Om du anlitar en erfaren yrkesperson så säkerställer du ett perfekt slutresultat och du kan känna dig trygg med att allt sitter fast som det ska.

 

kakel

 

Låt proffsen hjälpa dig med kakel, mosaik och klinker 

Du kanske är i full färd med att renovera köket, tvättstugan eller badrummet och behöver nytt klinker eller kakel i Karlstad. Du kan med fördel kontakta en erfaren firma för hjälp med val av rätt produkt, uppsättning eller golvläggning. Välutbildade plattsättare är med under hela projektet från start till mål. Firman som du anlitar gör för det mesta mycket själva, resterande hanteras av deras samarbetspartner.

Om du inte har rätt erfarenhet eller den kunskap som krävs för att resultatet ska bli tillfredsställande så är det bättre att du tar hjälp, än att du ger dig på jobbet på egen hand. Kakel eller mosaik som sitter snett eller lossnar och ramlar ner är förmodligen inte vad du eller någon annan önskar. Om du lägger klinker på golvet vill du givetvis att plattorna ligger plant, rakt och snyggt. 

Fler nyheter