Att lämna in sin ford för service

15 juli 2019 jonas olsson
Att lämna in sin ford för service

För att din Ford ska bibehålla sin kvalitet och livslängd är det viktigt att lämna in den för service regelbundet. På https://www.vallentunamotor.se/ hittar du specialutbildade mekaniker och tekniker som har utrustning och den senaste programvaran för att ge din Ford service. Målet är att din bil ska bibehålla sitt andrahandsvärde utan att du behöver kompromissa med säkerhet eller komfort. Alla arbeten på bilen utförs enligt Fords instruktioner och med originaldelar från Ford. Det här är delar som har blivit utprovade av dem som har tillverkat bilen.

 

Därför är det viktigt med regelbunden service

Genom att lämna bilen för rätt service vid rätt tidpunkt är det möjligt att åtgärda mindre fel som med tiden hade kunnat blivit större och ännu mer kostsamma. Beroende på årliga intervall eller körsträcka bör bilen lämnas för service olika ofta. Intervallerna för just din Ford finns i din ägarhandbok, och regelbunden service hos en verkstad som är auktoriserad kan vara en god investering. På det här sättet upprätthålls ett högt andrahandsvärde på bilen. Dessutom är numera din servicebok digital, och enkelt och smidigt lagras bilens service i Fords digitala serviceboksystem. Fördelarna med detta är att du får en tydlig översikt över bilens servicehistorik och alla dessa handlingar kommer finnas kvar under hela bilens livstid.

 

 

Uppgradera din Ford efter dina behov

När du lämnar din Ford i Stockholm för service, varför inte uppgradera den med tillbehör som tillgodoseer just dina behov? Det finns ett brett sortiment av produkter för att kunna anpassa sin Ford precis enligt önskemål. Allt från snygga stylingpaket till praktiska lastlösningar, sportiga aluminiumfälgar och smart navigationsutrustning. För den som vill förnya sin bil är ett par snygga aluminiumfälgar ett utmärkt val. Välj mellan eleganta och sportiga i flera olika färger. Samtliga fälgar har också blivit utsatta för långtidstester för att man ska kunna garantera säkerhet ute på vägarna.

Fler nyheter