Bra konferenslokal i Malmö

29 mars 2019 Jenny Olsson
Bra konferenslokal i Malmö

Det kan finnas många anledningar till en konferens. Kanske ska man bjuda sin anställda på en kick off med god mat och samtidigt utbyta tankar och planera företagets framtid. Kanske ska man ha möte med flera olika företagare och arrangerar en gemensam konferens. Kanske ska man boka in ett kortare möte för ett litet företag eller göra ett helhetskoncept med möten, frukost, lunch och middag i flera dagar för ett större antal människor. 

När man ska boka ett konferenspaket är det viktigt att det finns valmöjligheter och att man blir bemött av duktig personal på plats som kan tillgodose behoven. Vad man vill ha under konferensen skiljer sig mycket, beroende på vad syftet med konferensen är, vilket slags företag man är och även hur stort företaget är. Oavsett är det viktigt att man får det som man tänkt så att dagen eller dagarna blir som man önskar.

Om du ska anordna en konferens i Malmö kan du boka det hos Folk Mat och Möten. Det är en arrangör som endast ligger 11 minuter från stationen. Hit åker man enkelt med Stadsbuss 5, som stannar precis utanför dörren. Att det går enkelt att ta sig till och från lokalen är viktigt, speciellt om man anordnar en större konferens där människor kanske kommer från många olika håll. 

 

 

På Folk Mat och Möten finns flera olika salar. Från små salar som endast rymmer 6 personer till salar som är strå och rymliga och tar in så många som 200 personer.  Om man bara är några få som ska åka på konferensen kan det kännas lite stort och jobbigt med en jättesal och då är det bättre att välja ett litet rum. Här finns alla möjligheter, oavsett om man är ett stort eller litet företag som bokar.

 

 

 

Fler nyheter