Dating för en vuxen gör sig bäst online

15 augusti 2021 Lily Hansen

Somliga har en medfödd förmåga att kunna leverera smidiga, smickrande och inbjudande komplimanger till könet man är attraherad av. Som Charlie Sheen till exempel. Inte minst i rollen som Charlie Harper i 2 och ½ män, där han mer eller mindre spelade sig själv. Han behövde inte ens anstränga sig för att få hem den snyggaste tjejen på krogen.  

 

Lika enkelt var det inte för Raj Koothrappali i The Big Bang Theory. Han hade inte ens förmågan att kunna prata med tjejer om han var nykter, och han var inte jättesmidig när han var onykter heller. Det blev inte många ragg på krogen för honom inte.  

För en sådan som Raj, och för alla andra som har svårt för att ragga personligen på krogen eller i andra möblerade rum, kan vuxen dating online vara ett bra alternativ. Det är ett perfekt alternativ för att träffa någon som du aldrig skulle haft möjlighet att träffa annars.

 

 

Du kommer få ligga

Istället för att desperat ragga efter någon på ett dansgolv klockan kvart i fem på morgonen kan du alltså dejta online istället. Det sparar en hel del energi. Att ragga framför datorskärmen är ganska fördelaktigt. Du kan ta längre tid på dig att svara och i lugn och ro fundera ut de bästa raggningsreplikerna. Den sociala stressen av att leverera direkt finns inte. 

Det spelar egentligen ingen roll vad du är ute efter. Du kanske inte letar efter mamman eller pappan till dina framtida barn. Du kanske bara vill ligga med någon för liggandet skull. Någon som delar dina sexuella preferenser och vad du gillar i sängen. 

På krogen kan man lätt få intrycket att sådana personer inte direkt växer på träd. Men på nätet flockas de. Det kommer snarare vara så att du kommer ha för många alternativ och behöver välja bort vissa partners. Oj, vad du kommer få ligga.

Fler nyheter