Fyndvindarna från Ullared viskar ditt namn

Fyndvindarna från Ullared viskar ditt namn

Fyndvindarna från Ullared viskar ditt namn

Sveriges populäraste resmål är Gekås i Ullared. Åtminstone om man ska tro dokumentärserien på TV. Varuhuset har tydligen över 5 miljoner besökare per år. Kanske är du en av dem och förstår vad det hela handlar om. Det är iallafall sant att varuhuset lockar väldigt många fyndsugna shoppare, vissa till den milda grad att de planerar hela sommarsemestern runt besöket. På Gekås kan man finna mycket av det man kan tänkas önska sig. På fyra våningsplan med 21 olika avdelningar kan man bland annat se babyartiklar, kläder, djurartiklar, livsmedel och inredning trängas bland hyllorna.

 

Det kan vara bra med tak över huvudet

Efter en intensiv shoppingdag, där du kanske inte heller hann köpa allt du hade tänkt, är det skönt att veta att du inte behöver åka långt för att få en god natts sömn. Om du exempelvis måste göra ett till besök på varuhuset innan du beger dig hemåt, kan det vara särskilt bra att boka ett rum. Det finns många vandrarhem och hotell i Ullared med omnejd att välja mellan. I exempelvis Hjärtered, bara någon kilometer från Gekås, finns hotell Ulla. De erbjuder både hotell- och budgetrum, samt frukostbuffé. Allt du behöver för att kunna ladda tillräckligt med energi för en spännande fynddag.

Att tänka på inför din resa till Ullared

Ett bra tips är att du planerar din shoppingresa i tid, boenden nära varuhuset är ofta fullbokade. En annan god idé kan vara att göra upp en budget, så att du har koll. Det är alldeles för lätt att fylla en kundvagn! Det sista du bör tänka på kan verka fånigt, men nog så viktigt: om du åker bil till Ullared är det bra att planera så att du har gott om lastutrymme – alla köpta fynd ska kunna följa med dig hem, på ett bra och säkert sätt.