Gott kaffe för trevligare arbetsmiljö

22 november 2019 patrick pettersson
Gott kaffe för trevligare arbetsmiljö

En arbetsplats utan riktigt gott kaffe är ingen vidare arbetsplats. Det är sedan gammalt. En rykande kopp svart bryggkaffe, en len cappuccino eller en uppiggande espresso är något många uppskattar till såväl morgonfikat, som efter lunchen och framåt eftermiddagen för att hålla energin uppe. Låter det som att det krävs en alldeles egen barista på kontoret? Absolut inte. Tro det eller ej, men det räcker faktiskt alldeles utmärkt med en riktigt bra kaffemaskin. Det allra enklaste är att hyra sina kaffemaskiner av leverantören, och det är också så de flesta företag gör. Då ingår dessutom service och påfyllning av bönor. Smidigare kan det knappast bli.

 

 

Vilken kaffemaskin passar er bäst?

Det finns nästan lika många typer av kaffemaskiner att välja mellan, som det finns kaffesorter. Teknikens framfart innefattar även kaffemaskiner, och bland dagens varianter är den ena mer avancerad än den andra. Vad sägs t.ex. om möjligheten att kunna välja mellan ett tjugotal olika kaffedrycker på maskiner med touchskärm? Och att kunna kolla både väder och lyssna på musik – via kaffemaskinen? Vilken maskin som passar bäst på just er arbetsplats beror på hur många ni är, hur mycket kaffe ni dricker och vilka specifika krav och önskemål ni har på er nya kaffemaskin. Enklast är att testa några olika varianter innan ni bestämmer er.

 

 

Välj leverantör med omsorg

Jobbkaffet är viktigt. Just därför är det också viktigt att välja en bra och pålitlig leverantör av kaffemaskiner, som inte bara tillhandahåller bra utrustning utan också bra service och tillgänglighet. Tar bönorna plötsligt slut eller maskinen havererar, vill man ha en leverantör som snabbt är på plats och åtgärdar problemet. Det finns en många bra firmor runt om i Sverige som sysslar med uthyrning av kaffemaskiner. Kolla t.ex. in https://www.docucraft.se – ett proffsigt företag som har kaffemaskiner för uthyrning i Örebro med omnejd.

Fler nyheter