Hitta en bra förskola

11 augusti 2019 jonas olsson
Hitta en bra förskola

Det finns många förskolor som man kan välja till sitt barn. Visst vill man hitta en bra förskola där man får veta deras olika aktiviteter och även kan kolla att personalen bryr sig om alla barnen som går där? Många föräldrar känner sig säkert lite oroliga för att deras barn ska hamna på en dålig förskola. Det kan kännas lite som ett lotteri.  Men ibland måste man våga chansa, eller hur? Tänk om det finns en kristen förskola? Det skulle vara toppen.

 

Olika aktiviteter varje vecka

Letar du efter en bra förskola finns det exempelvis en förskola i Norrköping. Där erbjuder de bland annat olika aktiviteter varje vecka för barnen. Exempel på de olika aktiviteterna är Bibelkul, språk och lek, rörelse, skapande och tema. Visst låter det spännande och intressant?  Det är en kristen förskola, vilket innebär att de ber bordsbön innan de ska äta och de sjunger kristna barnsånger. En gång per år har de även en familjegudstjänst som barnen får gå på. Visst låter det fantastiskt att de erbjuder sådant för kristna familjer, att det finns en passande förskola med speciell inriktning för dem som är kristna. Där finns fyra avdelningar som tar emot 15-16 barn vardera. På en sådan förskola har de stora lokaler och en fin gård där barnen kan leka. Dessutom lagas maten på plats, i deras eget kök. 

 

Gör ett besök

Är ni nyfikna och har frågor eller funderingar är ni säkerligen välkomna att göra ett besök tillsammans med barnet, exempelvis på förskolan Vindruvan, som ligger i Norrköping. Kanske vill ni komma dit och se er omkring ordentligt och få inblick i hur det är på en sådan förskola. Det är oftast bäst att ringa först och boka en tid. Man kan också få information via hemsidan och läsa mer om den aktuella förskolan innan man ringer till dem. 

 

 

Fler nyheter