Läckra tavlor

28 mars 2019 Eva Olsson
Läckra tavlor

Om det är något som saknas i ditt hem för att inredningen ska kännas komplett – kan det vara konst på väggarna som fattas. Konst ger nämligen liv och kan vara det sista som skapar det perfekta utseendet för ditt hem.

På Mynewart finns allsköns konst i olika storlek som formligen exploderar i färger. Så otroligt vackra mästerverk som är handmålade av skickliga konstnärer på ett mästerligt sätt. Förutom att alla tavlor är välgjorda oljemålningar är de dessutom billiga, så billiga att du kan pryda väggarna i ditt hem med flera tavlor.

Alla deras tavlor är handmålade i högsta kvalité, även duken och den kraftiga träramen som duken är uppspänd på är i hög kvalité.

Här hittar du inte bara roliga och färgrika tavlor med djurmotiv, utan också ett stort utbud av människor i miljö och naturmotiv. Men även många läckra och färgstarka målningar med abstrakt konst som får fantasin att flöda.

Det finns också tavlor med mer dämpade färger som kan passa om man vill att målningen ska smälta in i hemmets övriga inredning. En del målningar går i grå toner, där det förekommer någon eller några färgklickar som får dra uppmärksamheten till sig, vilket ger ett spännande uttryck. 

Stora tavlor är något man inte ser överallt och är därför unikt. En stor tavla kan bli ett vackert blickfång, där du kan låta någon av tavlans färg komma igen i den övriga inredningen. Det finns också tavlor i grupp att välja bland. Här är motivet endast ett, men återges på flera tavlor i grupp om 2, 3, 4, 5 eller 6 stycken, beroende på motiv.

Det är enkelt att beställa en tavla på nätet och det tar bara 2-4 arbetsdagar att få hem den, förutom en del större tavlor där det kan ta några dagar extra. Det är dessutom gratis frakt.

 

    

Fler nyheter