Låt passionen leda dig till extra inkomster

19 juli 2020 Mikael Barani

Det går att skapa mycket med en enkel dator, en mobiltelefon och ett kamerastativ. Faktum är att man faktiskt kan skapa sig en fin liten extrainkomst genom att börja lägga ut material på till exempel YouTube, eller på andra plattformar. 
Detta kräver förstås att man har något intressant att dela med sig av. Något som människor verkligen känner ger något och inspirerar dem.

Naturligtvis måste man vara villig att lägga ned tid på detta projekt, utan att veta om man någonsin kommer att tjäna några pengar på det alls. Dock så kan det alltså med tiden bli så att man skaffar sig en liten extra inkomst i livet, vilket kanske kan växa till något stort.

Som sagt ska man dock inte räkna med detta när man börjar. Utan istället handlar det om att dela med sig av sin passion. För det är tufft och hårt arbete som väntar – och brinner man inte för sitt skapande så kommer man inte att orka med det särskilt länge. Det gäller att ta tillvara på varje liten trevlig kommentar som dyker upp.
Samtidigt får man inte låta sig knäckas av den negativitet som ofrånkomligen brukar dyka upp efter ett tag. Kan man dock hitta något konstruktivt i de sura kommentarerna, så kan man faktiskt använda det som bränsle till att bli ännu bättre.
De allra värsta får man naturligtvis bara ignorera. Det kommer alltid att finnas människor som är så besvikna över sina egna liv att de låter det spilla över på andra. 

Nu handlar det som sagt bara om att börja labba. Det finns många program som låter dig redigera filmer gratis så det är bara att sätta igång och leta och lära. Det tar ett tag att sätta sig in i saker och ting men grunderna brukar gå att lära sig relativt snabbt och smidigt.

Fler nyheter