Letar du efter ett hotell nära Arlanda?

20 maj 2019 jonas olsson
Letar du efter ett hotell nära Arlanda?

Arlanda är Sveriges största flygplats. Här kommer det över 20 miljoner besökare varje år – så det är en flygplats som alltid är full av människor. Därför är det viktigt att alltid vara i god tid för ditt flyg och inte lämna det allt för sent. För att lätta på stressen kan du bo på ett hotell nära flygplatsen. Att hitta ett hotell Arlanda är som tur var inte svårt. Det finns många olika hotell att välja mellan. Ett hotell är Park Airport Hotel där du kan stanna över natten innan ditt flyg. Här kan du även parkera din bil så du inte behöver oroa dig över hur du ska komma hem efter din resa. Kolla in deras hemsida här: https://www.parkairporthotel.se/.

Mindre stress med hotell

Det är vanligast att du kan checka in runt 15:00 tiden på ett hotell, och du behöver för det mesta inte checka ut förrän klockan 12. Om du har ett tidigt flyg kan du komma till hotellet tidigt för att vila upp dig innan din resa följande dag. Att boka ett hotell är speciellt ett bra val om du reser med familjen. Istället för att stressa med kollektivtrafik eller taxi kan du bara ta den gratis transfer som de flesta hotell erbjuder. Denna går dygnet runt för att se till att den passar alla flyg.

En god natts sömn

Om du väljer att stanna på ett hotell nära Arlanda kan du istället för att stressa på morgonen sova ut ordentligt. Du kan lugnt dubbelkolla att du har alla nödvändigheter med dig, såsom pass och biljetter. Om du känner för det kan du beställa mat till ditt rum, och du kan även beställa ett alarm för att vakna på morgonen. Detta innebär att personalen på hotellet ringer dig på morgonen eller knackar på din dörr. Det finns alltså inte en chans att du missar ditt flyg!

Fler nyheter