Med en dubbel altandörr får alla plats på grillfesten 

29 juli 2021 patrick pettersson

Visst är det trevligt att vara ägare till en altan? Det berikar verkligen din bostad och din trädgård, Ja, faktiskt hela hushållet. Att sitta på altanen en sommarkväll och sippa på en drink tillsammans med sin käraste är underbart. Precis som att ställa fram grillen och bjuda hela grannskapet på grillfest på din altan. Eller bara ha en trygg plats att ligga och sola barbacka på i fred under de stekheta dagarna på sommaren.  

Det är faktiskt så himla trevligt att ha en altan att du skulle vilja ha två stycken. Dubbelt av allt. Dubbla altaner. Ja, till och med en dubbel altandörr. Det sistnämnda var dock inget skämt, även om det blev lite väl skojfriskt här. Du behöver såklart inte ha en dubbel altan för att kunna sätta in en dubbel altandörr. Det finns faktiskt massor med anledningar till varför du skulle vilja ha en dubbel altandörr även till din vanliga, enkla, altan. 

Lev livet på riktigt 

En anledning till varför du skulle vilja ha en dubbel altandörr är förstås att dörren blir dubbelt så bred, jämfört med en vanlig. Det innebär att du aldrig behöver exkludera någon till dina grillfester på altanen. Nu kan du bjuda in din överviktiga gamla svärmor som utan problem kan röra sig in och ut genom altandörren utan att riskera att fastna på vägen.  

På samma sätt kan du själv skörda allt från livets goda grödor när du sätter in en dubbel altandörr. Du behöver inte tänka på att äta fettsnålt och grönsaker för att hålla vikten. Har du väl unnat dig en altan kan du unna dig att få äta både det ena och det andra på altanen. Ingen dörr ska kunna hindra dig från att verkligen leva ut. Sök på “altandörr dubbel” eller läs mer på Klarfönsters hemsida: https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr sida:  

 

Fler nyheter