Slitstarka och hållbara designgolv

03 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Amtico är ett ledande företag när det handlar om att tillverka och leverera designgolv för både kommersiellt och privat bruk. Företaget har över 50 års erfarenhet och på amtico.com/se finns hela deras otroliga utbud att tillgå. Amticos golv är framtagna för att tåla extremt hårda påfrestningar och passar därför perfekt till att använda i kommersiella lokaler och kontor med mera. Tack vare företagets långa erfarenhet och enorma kompetens så har man genom årens lopp ständigt utvecklat sina golv och idag är man vid en punkt då både design och slitstyrka har gift sig till en perfekt kombination.

Utbudet av golv hos amtico.com/se är enormt och här finns något för alla smaker och ändamål. Amtico har flera kategorier av golv att erbjuda och deras populära LVT-golv finns i massor av utföranden. LVT-golv finns i tre olika designtyper och dessa är trä, sten och abstrakt och de kommer i ett stort antal olika utföranden. Utöver LVT-golv så har man även textilplattor i sortimentet och där finns det minst lika många utföranden att välja bland.

Designgolv

Kvalitet och expertis i överflöd.

Hos Amtico har designers, tekniker, tillverkare och konsulter arbetat nära varandra under årens lopp vilket har lett till den otroliga designkreativitet och produktinnovation som har byggt upp företagets rykte som branschledande. Kvalitet är något man verkligen satsar stenhårt på hos Amtico och man utför rigorösa tester och kvalitetskontroller i alla steg. Experter med specialistkunskaper utför tester i varje steg av Amtico-processen vilket garanterar en slutprodukt av högsta kvalitet.

När kunden får sin leverans av ett efterlängtat designgolv från Amtico så har ordern genomgått hela 43 kontroller där allt från tillverkning, design, färg, fasning, slitskikt och paketering noggrant kontrolleras. Företaget tar inte lätt på någon av alla punkter som produkterna genomgår innan den hamnar hos kunden och det är just därför man är ledande i branschen. 

Fler nyheter