Spara in dyrbar tid med ett effektivt dokumenthanteringssystem

25 maj 2021 Cecilia Olsson

Inom ett företag handlar det ofta om att effektivisera tiden som används så mycket som möjligt för att underlätta för alla anställda samt spara pengar. Det är viktigt att det finns verktyg för allt som ska göras och att arbetsuppgifter kan utföras snabbt och säkert. Något som kan vara otroligt tidsödande i ett företag är hantering av dokument, utan ett bra system kan det läggas otaliga timmar i veckan på att leta fram just det dokument som behövs för stunden. Eftersom det i ett företag hanteras dokument både internt och externt varje dag så är det därmed väldigt viktigt att se till så att det finns ett bra dokumenthanteringssystem för att allt ska kunna fungera effektivt och säkert. 

Ett system som fungerar med det mesta

Tabellae är ett företag som erbjuder en mycket användbar programvara för just dokumenthantering, den heter Lasernet. Med Lasernet blir det enkelt att snabbt få tillgång till rätt dokument så fort det behövs. Lasernet är Nordens mest använda standardprogramvara för dokumenthantering, och används av mer än 2500 företag världen över.

Den fungerar som en ISV-lösning för dokumenthantering i ERP-system såsom Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations, Customer Engagement, NAV, Business Central, AX, SAP, Oracle, Visma, IFS med flera. Tabellae erbjuder både fysiska och elektroniska system, on-premise och molnbaserade samt program och mjukvara till de flesta ERP-system.

Lägg tid på att få företaget att växa istället för att leta dokument

Slösa inte bort värdefull tid på att leta upp dokument då det finns lösningar som kan finna fram det direkt vid behov. Det underlättar arbetet för de anställda som kan få ett bra flyt i sitt arbete, samtidigt som ingen behöver vänta på viktiga dokument som är avgörande för att kunna slutföra eller fortsätta med en uppgift. Tack vare ett smidigt och effektivt dokumenthanteringssystem kan tiden läggas på kärnverksamheten samt att få företaget att växa.

Fler nyheter