Tandläkare i Järfälla, var god dröj

20 april 2021 patrick pettersson

Här sitter du nu med en avbiten tand i handen och en röst i luren som ber dig att dröja en stund. Du har plats nummer fem i kön och får höra lite skönsång medan du stilla funderar över hur det här nu gick till. Och kommer tandläkaren fråga vad som har hänt, vad ska du då svara? Sekunderna tickar framåt när rösten förkunnar att du nu har plats fyra i kön. Då bryter svetten i pannan ut på allvar, samtidigt som din hjärna febrilt letar efter en god vit lögn.

 

Kola och tänder

Nu har det plötsligt blivit din tur att prata med tandläkaren och du hör dig själv berätta precis hur allt gick till. Även fast du inte ens har fått frågan. Du nyper dig i benet men hör ändå din röst förklara hur du tyckte att det var en god idé att göra egen kola. Men att det blev mer sten än kola, och att du ändå tyckte att det nog gick att tugga den med lite envishet och ett riktigt gott humör.

Till din stora förvåning hör du inte ens en skiftning i rösten i luren. Då förstår du att du gjort helt rätt som letat upp en bra tandläkare på tandläkarejärfälla.com. Någon som inte bryr sig om hur patienterna skadat sig eller vad problemet är, utan enbart tar fram en tid för att boka en behandling.  

 

Slutet gott – äta gott

Sådär, då har du precis kommit ut från tandläkaren med en hel tand och helt smärtfri. Solen skiner härligt och visst kvittrar fåglarna lite extra ändå. Det blev ju inte så farligt och fast att du noga studerade alla involverade så såg du inte minsta lilla leende i någon mungipa. Sakta vandrar du hemåt för en trevlig kväll med lite god kola. Eller, kanske något annat.

Fler nyheter