Bjuda många gäster

13 november 2019 patrick pettersson
Bjuda många gäster

Alla älskar inte att själva laga mat, bjuda hem gäster och pynta hemma. Kanske har man inte så stor plats, men man vill ändå träffa sina vänner. Planeringen är en annan fråga. Att laga fläskfilé till 10 personer kanske känns som lite ansträngande. Efterrätt, förrätt, ja, tips kan man få i vilken veckotidning som helst, där matbilagorna är fulla med godsaker. Men ofta blir det att man reagerar tvärtom. Det verkar jobbigt, så mycket mat, för så mycket folk.

 

En god lunch

En bra idé är faktiskt att gå ut och äta. Var och en betalar vad den vill ha. Ingen behöver stå hela dagen vid spisen, men man äter gott och hinner umgås och prata. En god måltid tillsammans är lösningen, och vart kan man gå då? Lunch restaurang i Huddinge kan vara ett perfekt alternativ för kompisgänget. Det är också trevligt med en fördrink, och det kan man få på samma ställe. Det är också kul att komma ut på stan och träffa folk. Det behöver inte vara en lyxkrog eller Operakällaren, men ett mysigt ställe som har god mat till ett vettigt pris är helt perfekt.

För alla smaker

Någon vill ha fisk, en annan är sugen på biff. Någon vill bara ha en sallad. Det är väldigt bra att ingen känner sig tvungen att äta det värdinnan har valt ut. Alla har vi olika smak och kanske någon bantar, medan en annan bara vill ha en liten portion för att man ska iväg och äta lite senare någon annanstans. Oavsett om man väljer vegetariska rätter eller en grillad biff, finns det något för alla. Den som samlar gänget på en restaurang kan ju också koppla av och äta riktigt gott. Om man nu bara vill slippa laga maten, och har råd, kan man ju bara betala notan och bjuda vännerna på lunch.

Fler nyheter